Vinsko Dobro Sjekloca Vinsko Dobro Sjekloca Vinsko Dobro Sjekloca Vinsko Dobro Sjekloca
Vinsko dobro Sjekloća

Podrum porodice Sjekloća,nalazi se 30 km udaljen od Podgorice,Budve i Bara u ruralnom području Crmnice i predstavlja idealno mjesto za bijeg od urbanog života.Na putu do vinskog podruma”Sjekloća”upoznaćete i prirodne ljepote nacionalnog parka”Skadarsko jezero”i posebne karakteristike vinorodne Crmnice.Kada dodjete na “Vinsko dobro Sjekloća”shvatićete da ste došli u pomalo zaboravljen svijet u kojemu su zemljište ,vinova loza i čovjek,povezani iskonskim vezama.

Pravo zadovoljstvo doživjećete u podrumu, osjetivši neponovljivu aromu koju pruža vrhunsko vino Vranac ”Sjekloća”a kada zanjišete čaše sa vinom ”Sjekloća”, pratiće Vas Bahusove suze, što se slivaju niz rubove čaše. Zlatne medalje za kvalitet osvojene na Medjunarodnim ocjenjivanjima kvaliteta, potvrda su kontinuiteta kvaliteta proizvoda podruma “Sjekloća” Sva nagradjena vina nalaze se dobro pozicionirana na tržištu i imamo ih u podrumu jer se ne radi o vinima pripremanim za slanje na ocjenjivanje da bi se osvojila medalja, već je riječ o vinima koja su dostupna potrošačima.

 

Za grupne posjete “Vinskom dobru Sjekloća” neophodan je prethodni dogovor,putem telefona na broj 00 382 (0) 69 02 02 85  i plaća se 50 eura po osobi.

Program posjete uključuje obilazak vinograda i podruma uz stručno vodjenje gostoljubivog domaćina, degustacije i kupovine boca kojih nema u prodaji.

Standardna degustacija u posebnoj prostoriji u sastavu podruma, obuhvata degustaciju tri vina iz različitih berbi. Svaka naknadna degustacija plaća se dodatno.

Uz posebnu najavu i dogovor, može se organizovati i ručak.

Posjeta, plaćanje i protokol, prethodno se dogovaraju sa vlasnikom vinskog podruma”Sjekloća” na telefon
00 382 (0) 69 02 02 85

Fax: 00 382 (0) 20 712 321

Email: sjeklocavino@t-com.me


Na sat ili dva nestaće sve brige a napuniće se vase duse.


DOBRO DOŠLI !

Ornament

VIDEO ZAPIS

Da bi ste upotpunili Vaše mišljenje o nama, pogledajte video intervju koji smo izdvojili za Vas.

FOTO GALERIJA

Pogledajte našu galeriju fotografija i saznajte odakle potiče naš kvalitet.
Sjekloca